Mini koelkast

Minikoelkasten zijn ideaal voor kleine appartementen, slaapzalen, hangplekken en kantoren. Ze zijn ideaal voor het bewaren van drankjes, snacks, dagelijkse lunches en restjes, en de grotere koelkasten kunnen ook bederfelijke waren voor een paar dagen bewaren.

Mini-koelkasten doen het echter op een aantal belangrijke punten minder goed dan grote, universele koelkasten. De meeste mini’s hebben geen groentelade, dus producten verliezen na een paar dagen hun verse smaak en textuur. Vriezerverbranding komt ook vaak voor, en de vriesvakken komen niet in de buurt van de 0 graden Fahrenheit drempel voor het veilig en langdurig bewaren van vlees.

Beste mini koelkast

Hoe je de beste mini koelkast kiest

Grootte
Natuurlijk moet u in de eerste plaats rekening houden met de afmetingen van de koelkast, zowel binnen als buiten. Meet uw ruimte zorgvuldig op om er zeker van te zijn dat de koelkast die u kiest past, en bedenk ook wat u erin gaat bewaren. Sommige minikoelkasten zijn beter geschikt voor drankjes en snacks, terwijl andere een ruimer interieur hebben waarin u grotere voorwerpen kunt bewaren.

Vriezer ruimte
Bedenk ook of u een vriesvak in uw minikoelkast wilt. Sommige modellen hebben een dun vriesgedeelte dat eigenlijk alleen nuttig is voor ijsblokjesbakjes, terwijl grotere tweedeurs minikoelkasten een ruimere vriezer hebben. Wat voor jou de beste optie is, hangt echt af van hoe je je koelkast wilt gaan gebruiken.

Omkeerbare deuren
Een vaak over het hoofd gezien kenmerk van minikoelkasten is of de deur omkeerbaar is. Als dat het geval is, kunt u de deur naar rechts of naar links laten openzwaaien. Dit lijkt misschien niet zo belangrijk, maar in kleine ruimtes kan het een groot voordeel zijn om de deur anders te kunnen openen.

⭐ Beste Keus