De 4 beste laptop standaards om beter te werken

Elke dag urenlang gebogen over een laptop is veroorzaakt pijn in de nek, schouders en rug. Een laptopstandaard is een eenvoudige oplossing om het scherm op ooghoogte te brengen, een kleine aanpassing die je kan helpen een veel betere houding aan uw bureau te handhaven. Doe het gewoon: jouw lichaam zal je dankbaar zijn. We hebben 20 laptop standaards getest. Onze test liet zien dat de iDeskmate de beste laptop standaard is die je kunt kopen.

Beste laptop standaard

1️⃣ iDeskmate laptop standard

⭐⭐⭐⭐⭐

De uitzonderlijke bouwkwaliteit en eenvoudige verstelbaarheid van de iDeskmate is het waard te kopen als je een laptopstandaard nodig hebt. In onze tests hield hij 11-inch tot 15-inch laptops stevig vast, en hij heeft een eenvoudig, rechttoe rechtaan ontwerp dat er stijlvol uitziet.

✔️ stevig, verstelbaar, elegant

2️⃣ Lurk Compacte laptop standaard

⭐⭐⭐⭐

Als je een laptopstandaard nodig hebt om mee te nemen tussen huis en kantoor is de Lurk de beste draagbare optie. De standaard is makkelijk op te zetten en in te klappen. De beste keus als je lichtgewicht laptop standaard zoekt die in de meeste rugzakken of laptoptassen past.

✔️ handig voor onderweg

3️⃣ Voomy laptop standaard

⭐⭐⭐⭐

Als je een goedkope laptop standaard zoekt dan is de Voomy de beste keus. Deze standaard heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding

✔️ goedkoopste standaard

4️⃣ Apple Rain Design MacBook

⭐⭐⭐⭐⭐

Als je een betaalbare laptop standaard zoekt die er mooier uitziet dan een stapel boeken is de Rain Design de beste optie. Het stevige ontwerp uit één stuk maakt hem minder wiebelig dan goedkopere laptopstandaards.

✔️ meest elegante ontwerp

Hoe we de beste laptop standaard kiezen

beste laptop standaard kopen
beste laptop standaard kopen

Let op de volgende zaken bij het kopen van een laptop standaard:

Hoogte: Een laptopstandaard moet jouw laptop zo hoog zetten dat jouw ooghoogte 1 tot 2 centimeter onder de bovenkant van jouw scherm is wanneer je rechtop zit (of staat). Gebruik een extern toetsenbord en een aparte muis of trackpad. Om te zien hoeveel hoogteverstelling je nodig hebt, plaatst je jouw laptop op een stapel boeken of andere voorwerpen tot de bovenkant van het scherm zich ongeveer 1 inch boven ooghoogte bevindt. Meet vervolgens de hoogte van de bovenkant van jouw bureau tot de onderkant van de laptop. We hebben Wirecutter-medewerkers ondervraagd die in lengte varieerden van 1 meter 80 tot 1 meter 80 en ontdekten dat de behoefte aan hoogteverstelling van de laptop varieerde van 2,5 cm tot maar liefst 2,5 cm.

Verstelbaarheid: Iedereen heeft een ander lichaam, een andere laptop en een andere bureauopstelling, dus één laptopstandaard met een vaste hoogte zal niet voor iedereen werken. Als je aan een zit-sta bureau werkt, moet je de hoogte van het scherm kunnen aanpassen aan zowel jouw zittende als staande houding. En als je een werkplek deelt met anderen, is verstelbaarheid essentieel om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt. De meeste mensen zouden een verstelbare laptopstandaard moeten aanschaffen, zodat ze de hoogte van de laptop naar behoefte kunnen aanpassen, maar zelfs een niet-verstelbare standaard is een verbetering ten opzichte van niets.

Bouwkwaliteit: Een standaard die is ontworpen om jouw dure laptop vast te houden, moet stevig zijn, en hij mag niet wiebelen of schudden terwijl je op een nabijgelegen toetsenbord typt. U moet de standaard ook kunnen gebruiken met een laptop van elk formaat, hoewel 17-inch laptops te groot zijn voor de meeste standaards.

Uiterlijk: De standaard mag niet te lelijk zijn, aangezien je er de hele tijd naar moet kijken.

Kabelbeheer: Een centraal geplaatste ruimte aan de achterkant van de laptopstandaard waar kabels en snoeren doorheen kunnen lopen is een leuke bonus die helpt jouw werkruimte overzichtelijk en schoon te laten aanvoelen, zelfs wanneer jouw werk er niet zo jeitziet.

Voor draagbare laptopstandaards hebben we ook het volgende overwogen:

Grootte en gewicht: Omdat je jouw draagbare laptopstandaard zonder veel gedoe in jouw rugzak of tas moet kunnen gooien, moet hij zo licht en compact mogelijk zijn. Gebruiksgemak: Een draagbare standaard moet snel en eenvoudig op te zetten en af te breken zijn zonder dat jouw vingers knellen.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste laptop standaard?

De beste laptop standaard is de iDeskmate laptop standard. Deze is stevig, makkelijk verstelbaar en elegant.

Is een laptop standaard de moeite waard?

Als je een in hoogte verstelbare laptopstandaard gebruikt om de laptop boven jouw bureauoppervlak of schoot te houden, blijft de laptop koeler. De prestaties van jouw laptop kunnen eronder lijden als deze te warm wordt. Met een ergonomische laptopstandaard kun je de hoek van jouw laptop zo instellen dat u het scherm minder verblindt, wat kan leiden tot vermoeide ogen en hoofdpijn

Wat is de juiste zithouding voor een laptop?

Zit met een goede houding – voeten stevig op de vloer, ellebogen iets boven het bureaublad, rug gesteund door de rugleuning, lendensteun van de stoel in uw onderrug en billen recht tegen de rugleuning van de stoel.

Bronnen

Hedge, A. (2016). Ergonomic workplace design for health, wellness, and productivity. CRC Press.

Bowman, P. J., Braswell, K. D., Cohen, J. R., Funke, J. L., Landon, H. L., Martinez, P. I., & Mossbarger, J. N. (2014). Benefits of laptop computer ergonomics education to graduate studentsOpen Journal of Therapy and Rehabilitation2014.

⭐ Beste Keus