Gereedschapskoffer kopen?

De gereedschapskist van elke persoon is uniek, afhankelijk van de uitrusting die hij moet dragen. Gereedschapskisten zijn specifiek bedoeld voor het organiseren en verplaatsen van uw gereedschap. Als u op zoek bent naar een stationaire opslagplaats voor gereedschap, is een gereedschapskist misschien beter geschikt voor uw vereisten. Als u uw gereedschap gewoon in een grote ruimte verplaatst, zijn gereedschapskarren meer aangewezen. Als u zeker weet dat u een gereedschapskist zoekt, let dan op een aantal factoren voordat u uw zuurverdiende geld uitgeeft. Gereedschapskisten van hogere kwaliteit hebben zwaardere belasting van de laden, betere schuifbeslagen en lagers, dikker staal, en een betere lak en buitenafwerking. U kunt ook gereedschapskisten vinden met ingebouwde stekkerdozen en verlichting.

We hebben drie timmerlieden 10 gereedschapskoffers en -tassen laten testen en we zijn tot de conclusie gekomen dat de Milwaukee 13″ Jobsite Work Box de beste is. Simpel gezegd, het is de meest efficiënte, draagbare en georganiseerde gereedschapskist die we konden vinden.

Het kiezen van een gereedschapskist is bijna net zo leuk als het kopen van het gereedschap zelf. Gereedschapskisten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen om aan ieders behoefte te voldoen, van doe-het-zelver tot professionele aannemer. Of u nu kiest voor een grote, rollende stalen kist of een compacte plastic tas, er is geen excuus om uw gereedschap niet veilig, beschermd en klaar voor gebruik te bewaren.

Beste gereedschapskoffer

  1. Stanley FatMax MP 26″

De beste gereedschapskoffer overall is de Stanley FatMax MP 26″. Deze gereedschapskoffer blinkt uit op zijn stevigheid en kwaliteit van het materiaal. Deze koffer zal vrijwel elke vakman, machinist, technicus of doe-het-zelver tevreden stellen. Deze gereedschapskoffer is gemaakt van stevig structuurschuim met waterafdichtingen om uw gereedschap te beschermen. Hij kan netjes worden gestapeld, genest of opgeborgen, zodat hij van de ene klus naar de andere kan worden gedragen. Belangrijk voor een goede gereedschapskoffer is het hebben van een lade en vakjes. Zonder de lade kan dat kleine gereedschap verloren gaan in de rommel van de gereedschapskist. Hoe minder u in een gereedschapskist hoeft te rommelen om te vinden wat u nodig hebt, hoe beter. Wij verkiezen een kunstof gereedschapskist over een metalen omdat deze veel lichter zijn te dragen.

Beste goedkope gereedschapskoffer

STANLEY Batipro 12.5″ 1-92-064 – Gereedschapskoffer

Meest luxe gereedschapskoffer

Beste verrijdbare gereedschapskist

2. STANLEY STST1-80151 Gereedschapswagen

Een gereedschapskoffer op wieltjes is ideaal wanneer u zwaarder handgereedschap en elektrisch gereedschap moet vervoeren. Ze werken volgens hetzelfde principe als rolkoffers: Je hebt twee polyurethaan wielen en een handvat, zodat je hem gemakkelijk naar je volgende bestemming kunt rollen.

Deze klasse van gereedschapskoffers is waarschijnlijk overkill voor een doe-het-zelver of iemand die vanuit een werkplaats werkt. Tenzij u lange afstanden reist of pendelt met uw gereedschap, bent u beter af met een gereedschapskoffer die u bij u draagt.

De beste verrijdbare gereedschapskist is de Toolwelle VDT.

Beste opstapelbare gereedschapskoffer

Beste mechanische gereedschapskoffer

Makita Accessoires P-90635 Handgereedschapset

Meest luxe gereedschapskoffer

Kreator KRT951013 Gereedschapskoffer

Beste gereedschapstas

Stanley FatMax FMST1-70749 Ronde Gereedschapstas 18″

Gereedschapstassen zijn een lichtgewicht en draagbaar alternatief dat veel aannemers gebruiken. Ze zijn gemaakt van duurzaam canvas en hebben zakjes om gereedschap verticaal te houden voor gemakkelijke identificatie en toegang. Ze zijn niet geschikt voor grote gereedschappen zoals zagen, maar het is moeilijk om de gereedschapstas te verslaan als een go-to optie voor elke doe-het-zelver of huiseigenaar. Wij houden van de tassen van Duluth Trading en Bostitch.

Beste gereedschapswagen

Wanneer uw gereedschapcollectie een kleine gereedschapskist is ontgroeid, is het tijd om over te stappen op een gereedschapskist. Deze vindt u in elke autosloperij in het land, en ze zijn vaak gekoppeld aan een rollende gereedschapskast. Ze variëren in grootte van 26 “46” in breedte, en meestal zijn voorzien van grote afsluitbare laden die gemakkelijk te openen en is geschikt voor gereedschap van alle maten.

Gereedschapskisten hebben vaak een grote bovenkant die omhoog klapt om meer opslagruimte voor het gereedschap Ze kunnen alleen worden gebruikt en op een werktafel worden geplaatst of bovenop een bijpassende gereedschapskast die nog meer lades voor opslag biedt. Gereedschapskisten van hogere kwaliteit hebben zwaardere belasting van de laden, betere schuifbeslagen en lagers, dikker staal, en een betere lak en buitenafwerking. U kunt ook gereedschapskisten vinden met ingebouwde stekkerdozen en verlichting.

Waarop je moet letten bij een gereedschapskoffer

We beoordelen gereedschapskisten op een groot aantal factoren. Het is de som van het geheel – samen met de gewenste toepassing – die uiteindelijk onze beslissing bepaalt. We leggen ze ook voor aan professionals in verschillende vakgebieden om te zien wat zij ervan vinden en hun input te krijgen. Als we dat gedaan hebben, denken we dat we een lijst hebben waar u op kunt vertrouwen.

Duurzaamheid
Waar we niet van houden: goedkope dozen die snel stuk gaan. Om die reden zie je geen “Amazon-special” aanbevelingen-het maakt ons niet uit hoeveel mensen ze top gebruikerswaarderingen geven. Als u een doos in uw laadruimte kunt slaan zonder bang te zijn dat hij breekt, doet u uzelf geen plezier.

Flexibiliteit en functies
Als u iets nodig hebt dat mee kan bewegen met uw werk, dan geven we de voorkeur aan “systemen” voor gereedschapskisten boven eenmalige ontwerpen. Daarom ziet u de Milwaukee Packout-, DeWalt ToughSystem- en Festool Systainer-koffers meer dan eens verschijnen. Van stapelbaarheid op karren en op elkaar tot wandmontage, de flexibiliteit die deze systemen bieden, overtreft het merendeel van de concurrentie.

Organisatie
Wij vinden het moeilijk om een beste gereedschapskist uit te roepen voor iets dat gereedschap niet goed kan organiseren. Grote dozen met één groot vak werken misschien goed voor uw vader, maar niet voor ons. Wij willen iets dat in de loop van de tijd wat beter georganiseerd blijft, zodat u niet naar uw gereedschap hoeft te zoeken.

Waarde
Waarde is belangrijk. Hoeveel u in een goede gereedschapskist moet investeren, heeft invloed op uw nettoresultaat. Dat verklaart misschien onze opwinding over mainstream organizers die veel goedkoper zijn dan sommige van de mainstream commerciële systemen van een paar jaar geleden. Verwacht dat deze systemen in prijs zullen dalen – of verder zullen innoveren – naarmate ze concurrerend blijven.

Veelgestelde vragen

Welke gereedschapskoffer is de beste?

De beste gereedschapskoffer is de Stanley FatMax MP 26″. De stevigheid, waterdichtheid en kwaliteit maken dit een zeer goede gereedschapskoffer.

Hoe kies je een goede gereedschapskoffer?

Om een goede gereedschapskoffer te kopen moet je goed nadenken welk gereedschap je wilt opbergen en hoe je het gereedschap wilt organiseren. Het liefst kies je een gereedschapskoffer met veel kleine compartimenten, zodat je gereedschap kunt organiseren.

Wat zijn de beste gereedschapskist merken?

Er zijn veel goede merken met gereedschapskisten van hoge kwaliteit, hoewel de meeste van hen meer maken dan alleen gereedschapskisten. Hier zijn voorbeelden van slechts een paar: Keter, DEWALT, Plano, Torin, Stalwart, en GEARWRENCH. Let op deze namen en u bent meestal verzekerd van topkwaliteit. Gereedschapskisten van hogere kwaliteit hebben zwaardere belasting van de laden, betere schuifbeslagen en lagers, dikker staal, en een betere lak en buitenafwerking. U kunt ook gereedschapskisten vinden met ingebouwde stekkerdozen en verlichting.

Wat is het meest gebruikte gereedschap voor een gereedschapskist?

U kunt zowat alles in een gereedschapskist opbergen. Typische voorbeelden zijn schroevendraaiers, moersleutels en -bussen, hamers, meetlint, tangen, hobbymes, waterpassen, zaklampen en klemmen. Gereedschapskisten kunnen ook veiligheidsuitrusting bevatten, zoals handschoenen en veiligheidsbrillen. Toch kunt u gereedschapskisten ook gebruiken om knutselspullen, naaigerei of zelfs uw lunchpakket in te bewaren.

⭐ Beste Keus