Beste deurbel met camera

Een deurbel met camera laat je zien wie er aan de andere kant van jouw deur staat, zelfs als u niet thuis bent, zodat u gasten kunt uitsluiten die geen padvinderskoekjes komen brengen.

Top 7 video deurbel

1. Arlo Wired Videodeurbel

beste videodeurbel is de Arlo Wired
Arlo Wired is de beste videodeurbel: goede beeldkwaliteit, snelle bewegingsdetectie, stevig.

De Arlo Essential Video Doorbell Wired is onze top keuze omdat, samen met de geweldige hardware en snelle responstijden, het nauwkeurig onderscheid kan maken tussen mensen, dieren, voertuigen, of pakketten. Dit betekent dat het ook valse waarschuwingen – een probleem met veel andere modellen – tot een minimum beperkt. Voor die geavanceerde detectie en de mogelijkheid om videoclips tot vijf minuten lang op te nemen, hebt u een Arlo Smart-abonnement van 3 dollar per maand nodig. Maar we denken dat deze functies essentieel zijn, en de prijs is redelijk (anders bent u beperkt tot bewegings-/belwaarschuwingen en live videostreaming). De Arlo deurbelcamera neemt ook scherpe videobeelden op met een resolutie van 1536 × 1536 en een brede kijkhoek van 180 graden in een vierkant formaat; dit biedt een uitgebreid verticaal en horizontaal beeld van wat er voor uw deur gebeurt, of het nu gaat om bezorgingen of bezoekende wasberen.

2. Eufy Video Deurbel

slimme deurbel met camera Eufy videobel
De Eufy is een goede video deurbel en blinkt uit op beeldkwaliteit, geen abonnementskosten, goede prijs.

De Eufy Security Video Doorbell 2K (Wired) bevat veel functies waar de meeste andere bedrijven geld voor vragen, zoals voldoende intern geheugen om tot 30 dagen video op te slaan, en de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen mensen en andere beweging, zoals van vogels of zwiepende takken. (De Arlo was op dit gebied echter iets nauwkeuriger.) De bekabelde Eufy heeft niet zo’n brede kijkhoek als de Arlo, maar hij maakt duidelijke opnamen zolang hij beweging detecteert, tot vijf minuten, en slaat die clips op in zijn 4 gigabyte ingebouwd geheugen of in de cloudservice van Eufy, die 30 dagen geschiedenis biedt voor 3 dollar per maand per camera (of 30 dollar per jaar). Hoewel dit Eufy-model stroom betrekt van uw bestaande deurbelkabels, werkt het niet met uw bestaande klokkenspel – maar het wordt geleverd met zijn eigen draadloze plug-in klokkenspel, dus dat is niet echt een probleem.

Tuya B1 Video

De Tuya B1 is de goedkoopste deurbel die we getest hebben. De B1 werkt volledig draadloos, waardoor u geen zorgen hoeft te maken over vervelende kabels die moeten worden weggewerkt. Daarnaast is de camera uitgerust met een 6700 mAh oplaadbare batterij

Hoe hebben we de beste video deurbel hebben gekozen

We hebben ons uitsluitend gericht op slimme deurbelcamera’s die u zelf kunt installeren, in plaats van op duurdere modellen die deel uitmaken van een groter beveiligingssysteem.

  • Bewegingssensor. Alle slimme deurbellen bieden, wanneer ze beweging detecteren, op afstand een liveweergave en smartphonewaarschuwingen. Dit laatste is vooral handig voor het afleveren van pakjes, maar het stelt de deurbel ook in staat om als beveiligingscamera voor uw ingang te fungeren, zelfs als er niemand aanbelt. Bij sommige camera’s kunt u het bewegingsdetectiegebied en de gevoeligheid aanpassen, zodat u niet voortdurend wordt gewaarschuwd wanneer er iemand langs uw huis loopt. Sommige camera’s kunnen zelfs mensen onderscheiden van een rijdende auto of een voorbijwaaiend blaadje. We hebben ook gekeken naar functies die deurbelcamera’s gebruiksvriendelijker maken, waaronder de volgende:
  • Cloudopslag voor clips: De meeste van de modellen die we hebben getest vereisen een doorlopend abonnement om toegang te krijgen tot eerder opgenomen video voorbij een zeer klein tijdsvenster, dat overal kan zijn van twee tot 24 uur. Hierdoor hebt u toegang tot de inhoud, zelfs als het systeem is uitgeschakeld of als het is gestolen (dat gebeurt!).
  • Smart-home-integratie: Verschillende integraties met andere slimme apparaten en platforms kunnen nuttig zijn. Met sommige modellen kunt u bijvoorbeeld slimme videodisplays zoals de Echo Show van Amazon gebruiken om de deurbelfeeds te bekijken, of een slimme luidspreker zoals de Google Home gebruiken als intercom. Natuurlijk, als u niet geïnteresseerd bent in uitbreiding buiten uw voordeur, met wie en wat uw deurbel compatibel is, is een non-issue.
  • Batterij-ondersteuning: Niet iedereen heeft de bedrading die nodig is om een slimme deurbel te installeren, dus batterijgevoede modellen zijn handig voor veel mensen, vooral huurders. U moet die batterij echter zo vaak als eens in de paar weken opladen, afhankelijk van het aantal mensen dat komt en gaat, evenals het aantal opnames en waarschuwingen dat de deurbel verstuurt.
  • Video met hoge resolutie: Alle modellen die we hebben getest hebben ten minste een resolutie van 1080p, maar sommige bevatten een hogere resolutie om de belangrijkste details vast te leggen en om gezichten te herkennen.
  • De gemiddelde kosten van een slimme deurbel zijn in de loop der jaren gedaald. De meeste deurbellen zijn verkrijgbaar voor 130 euro of minder, hoewel sommige op batterijen werkende modellen en modellen met geavanceerde bewegingsdetectie en gezichtsherkenning (zoals de Google Nest Hello) rond de 200 euro kosten.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste video deurbel zonder abonnement?

De beste video deurbel zonder abonnement is de Eufy Video Doorbeul, vanwege de hoge resolutie en indrukwekkende videokwaliteit, uitstekend nachtzicht, integratie met Alexa en Google Home, en het feit dat hij zonder abonnement werkt.

Stelen mensen slimme deurbellen?

Het is zeldzaam dat video deurbellen worden gestolen gezien het feit dat ze speciale schroeven hebben waarmee ze aan het huis zijn bevestigd, maar het belangrijkste is dat de eigenaar een opname van de dief zal hebben terwijl hij de deurbel steelt

Wat is de gemakkelijkste video deurbel om te installeren?

Een draadloze deurbel is het makkelijkste type om te installeren, omdat het stroom uit batterijen haalt en jezelf niet allerlei elektriciteit uit het huis hoeft aan te sluiten.

⭐ Beste Keus