Beste whey poeder kopen in 2023

Whey protein is een populaire eiwitsupplement dat wordt gemaakt van melk en wordt gebruikt om spiermassa te vergroten en te behouden. Als je op zoek bent naar een goed whey proteïne poeder, zijn hier enkele dingen om te overwegen:

  1. Eiwitgehalte: Kijk naar het eiwitgehalte per portie. Een hoog eiwitgehalte betekent dat je meer eiwit per portie krijgt, wat kan helpen om spiermassa te behouden of te vergroten.
  2. Bron van eiwit: Controleer wat voor soort melk het proteïne poeder gebruikt. Koeienmelk is de meest voorkomende bron, maar sommige mensen kiezen voor plantaardige eiwitbronnen zoals erwten of rijst.
  3. Smaak en mengbaarheid: Probeer verschillende smaken uit om te zien wat je het lekkerste vindt. Zoek ook naar een poeder dat goed mengt zonder klonters te vormen.
  4. Toegevoegde ingrediënten: Kijk naar wat voor soort toegevoegde ingrediënten het proteïne poeder bevat. Sommige poeders bevatten suiker of andere toevoegingen die je misschien wilt vermijden.
  5. Prijs: Vergelijk prijzen van verschillende merken om te zien wat het beste bij je budget past. Houd in gedachten dat duurdere opties niet altijd beter zijn – kijk naar het eiwitgehalte en de kwaliteit van de ingrediënten in plaats van alleen naar de prijs.

Als je twijfelt over welk whey proteïne poeder het beste is voor jou, overleg dan met een arts of diëtist. Zij kunnen je helpen om het product te kiezen dat het beste bij je behoeften past.

Beste whey poeder: Gold Standard

De beste eiwitshakes op de markt van supplementen zijn de whey protein shakes van Gold Standard. Optimum Nutrition is één van de grootste supplementen merken van de wereld. In Nederland en België is hun Gold Standard Whey Protein ook erg populair. De kwaliteit van deze eiwitshake is fantastisch, met 4 gram BCAA’s en 3,5 gram glutamine per shake.

De kwaliteit van Gold Standard is enorm goed. Per maatschep van 29,4 gram krijg je maar liefst 24,2 gram proteïne binnen (eiwitgehalte: 82%)! Over de Gold Standard 100% Whey Protein zijn bijna alleen maar positieve recensies te vinden, waarbij het soms zelfs gezien wordt als beste eiwitshake van de wereld. Het minpuntje is dan wel dat je dit terugziet in de prijs. Voor een pot van 2270 gram betaal je namelijk €79,99 (€35,24 p/kg).

Beste koop: Whey Perfection

De Whey Perfection Special Series van Body&Fit krijgt van ons de vierde plek in de lijst met beste eiwitpoeders. Deze eiwitpoeder wordt op smaak gebracht met echt vanille, fruit of stukjes chocolade en zijn gezoet met natuurlijke zoetstof. In deze eiwitshake zitten dus geen kunstmatige smaakaroma’s en zoetstoffen. Het eiwitgehalte is hetzelfde als de normale Whey Perfection van Body&Fit, namelijk 78%. De prijs is wel iets duurder. Omgerekend namelijk €35,08 per kilo. De ervaringen van anderen zijn over het algemeen erg positief.

Goedkope Whey poeder

ESN Designer Whey van ESN is een eiwitpoeder voor het maken van eiwitshakes. ESN Designer Whey bevat een mix aan whey isolaat en whey concentraat. Whey is een goede eiwitbron met een hoge biologische waarde.

Bij het doen van krachttraining heeft je lichaam voldoende eiwitten nodig voor het opbouwen van spiermassa. Met behulp van eiwitshakes kun je makkelijk, snel en goedkoop een grote hoeveelheid eiwitten binnenkrijgen.

Designer Whey is een zeer hoogwaardige eiwitbron voor sporters die nieuwe spiermassa willen opbouwen, in het bijzonder voor bodybuilders, krachtsporters en fitness atleten. Designer Whey is rijk aan BCAA aminozuren, glutamine, bevat geen aspartaam, lost perfect op en heeft een excellente en natuurlijke smaak.

Designer Whey is een zeer hoogwaardig Whey Poeder supplement en heeft een compleet profiel met alle eiwitfracties, deze bestaan uit Beta lactoglobuline, glycomacropeptide, alfa- lactalbumine, runderalbumine (Bovine Serum Albumine), immunoglobuline G, immunoglobuline A en lactoferrine.

Mammut Nutrition Whey Protein

Mammut Nutrition Whey Protein is een supplement dat is gemaakt van wei-eiwit, dat wordt gewonnen uit melk. Het is een bron van eiwitten, die helpen bij het opbouwen en behouden van spiermassa en andere weefsels in het lichaam. Het kan worden gebruikt als aanvulling op een gezonde, evenwichtige voeding en kan worden ingenomen na een training of op andere momenten van de dag om de eiwitinname te verhogen. Wei-eiwit is een van de meest effectieve eiwitbronnen die beschikbaar zijn, omdat het een hoog biologische waarde heeft, wat betekent dat het gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen en gebruikt. Het is ook rijk aan essentiële aminozuren, die het lichaam niet zelf kan produceren en die nodig zijn voor de groei en het behoud van spiermassa.

Join the discussion

⭐ Beste Keus